WIE ben IK?

Ik ben Suzanne Kuijer. Watersporter in hart en nieren. “Ik ken jou van die bootjes!” zeggen mensen vaak tegen mij. Die hebben dan mijn watersport video’s op YouTube bekeken. Als ik niet zeil, dan reis ik graag met mijn studio in mijn Fiat 500 door Nederland om professionele video’s te maken voor klanten.

Al ruim 20 jaar werk ik met veel plezier als marketeer. Inmiddels specialiseer ik mij vooral in video’s maken. Maar dan altijd vanuit de marketing gedachte; wat is je boodschap? Wie wil je ermee bereiken? Dit vak vind ik super leuk. Knutselen met beeld en vooral ook muziek. Want een ander deuntje geeft gelijk een andere sfeer.

Ik help je graag bij het uitdragen van jouw boodschap en het zorgen voor zichtbaarheid!

Wat klanten 
over mij
zeggen:

We hebben Suzanne ingehuurd voor het maken van bedrijfsvideo’s. Naast dat ze de coaches direct heel goed op hun gemak wist te stellen, hielp ze fantastisch met het voorwerk (scripts & ideeën over styling) en het na werk (ondertitelde video’s, mooie compilatie) etc. Ze is een hele fijne rustige en vrolijke persoon om mee samen te werken, en ik kan haar daarom van harte aanbevelen.

hashtagsam.nl

Fleur van den Horn
Oprichter #Sam

Lighthouse Marketing:
productie van 8 trainingsvideo’s

“Suzanne heeft ons geholpen met het opnieuw opbouwen van ons You Tube kanaal en met het schieten/filmen van de eerste content ervoor. Tijdens de camerawerkzaamheden heeft ze een fijne en relaxte sfeer. Ze is rustig en begeleidt je goed om de juiste dingen te zeggen en te doen. Ze luistert en geeft net de juiste instructie op de momenten dat het er echt toe doet.

In de nabewerking is ze snel! En haar kennis en expertise van marketing en You Tube is enorm helpend. Mijn advies? Gewoon eens samenwerken met Suzanne. Smaakt vast naar meer ;-)​”

www.opstaanenopvallen.nl

Marija Bjelobrk
Trainer Opstaan & Opvallen

Lighthouse Marketing:
Youtube kanaal opzetten en beheren. Productie van 15+ video’s

Wij hebben Suzanne ingeschakeld voor het maken van verschillende video’s voor Opstaan en Opvallen – inclusief een bedrijfsfilm. En wauw: wat is het resultaat tof! Suus luistert goed naar je wensen, en maakt van tevoren een duidelijk plan. Ze beweegt mee als deel van je team, waardoor je bijna zou vergeten dat ze je achtervolgt met een camera 🙂 Ze stelt je op je gemak wanneer de spotlights op jou zijn gericht en is geweldig om mee samen te werken. Suus bedankt!

Opstaan en Opvallen

Anna Thymgio
Communicatie specialist Thymgio.nl

Lighthouse Marketing:
Video productie

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Suzanne. Ze helpt ons bij de promotie van onze vaartochten naar o.a de Marker Wadden. Ze denkt mee betreffende het verhaal dat wij vertellen en verder is zij een zeer enthousiast persoon die zelf ook graag geregeld meevaart. Tijdens deze vaartochten maakt ze mooie foto’s en leuke filmpjes zodat we deze beleving kunnen delen en zo helpt ze ons aan nieuwe klanten!”

zeilschipbounty.nl

Alex van Klaveren,
Eigenaar Bounty Zeilschip

Lighthouse Marketing:
Video’s en vlogs, affiliate marketing (sales), fotografie.

 

Suzanne heeft Seatfoil geholpen op Hiswa watersport beurs. Met authentiek enthousiasme ging zij in gesprek met alle geïnteresseerden en ze kreeg het voor elkaar om tussendoor en in de avonduren de sociale media kanalen van Seatfoil bij te houden. Dit zorgde voor veel meer verkeer naar de website dan gebruikelijk. Ik had me geen betere samenwerking kunnen wensen op de eerste beurs waar de Seatfoil te zien was! Ik kijk uit naar meer samenwerking in de toekomst.

Seatfoil.com

Peter Kooren
Seatfoil

Lighthouse Marketing:
strategie, video’s, foto’s, Hiswa te Water

“Suzanne heeft de aftermovie gemaakt voor ons schrijffestijn. En net als het event zelf was ook de video van Suzanne een feestje. Het fijne was dat je eigenlijk niet eens doorhebt, dat ze er is. Dat maakt namelijk dat ze alles onbevangen kon filmen en het resultaat was echt verrassend goed. Suzanne voelt aan wat belangrijk is om te filmen en heeft het voor elkaar gekregen om in een kort filmpje de sfeer van ons event perfect weer te geven. Grote klasse!”

jouschrijftraining.nl

Rick Evers
Jou tekst & training

Lighthouse Marketing:
Productie aftermovie

© 2023 Lighthouse Marketing

KvK: 67027822

KvK: 67027822

© 2023 Lighthouse Marketing